(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Бұл мақалада Жапонияда гендрлік саясаттың қалыптасу тарихы мен дамуына анализ жасалған. Сондайақ жапон әйелдерінің қазіргі таңдағы қоғамдағы орны қарастырылған.