ЦЕНТРАЛЬНАЯ АЗИЯ И РОССИЯ В ЭНЕРГЕТИЧЕСКОЙ ПОЛИТИКЕ КИТАЯ (Journal of Oriental Studies, 2016)
This article is dedicated to the specific of China energypolicy in Central Asia and Russia, its cooperation prospects.It has been made analysis of tendencies of China energydevelopment, contemporary situation and prospects ofRussia and Central Asia energy.Мақалада Орталық Азия мен Ресейдегі Қытайдыңэнергетикалық саясатының ерекшеліктері мен олардыңынтымақтастығы әрі Ресей мен Орталық Азияныңэнергетикалық даму болашағы мен қазіргі жағдайықарастырыла отырып, Қытайдың энергетикалық дамубарысына талдау жасалынды.