Ду Фу өлеңдерінің көркемдік ерекшеліктері (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада қытай әдебиетінің Алтын ғасыры саналатын Таң дәуірінің көрнекті өкілі, әйгіліақын Ду Фу өлеңдерінің шынайылығы, оның өзіндік стиль ерекшелігі қарастырылады. Оның  өлеңдерінің көркемдік мазмұны терең мағыналы әрі сезімге толы.  Ду Фу қолданған әдістеріалуан-түрлі әрі құбылмалы және шығыстық сарындылыққа ие.