Қытай және қазақ лингвомәдениетіндегі қасиетті «үш» саны (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада Қытай еліндегі нумерологияның шығу тарихы қысқаша  баяндалады. Қазақжәне қытай тілдеріндегі «үш» санынан жасалған нумерологиялық фразеологиялық бірліктерге жекеталдау  жасалып, аудармасы мен түсіндірмесі  қоса берілген. Қытай және  қазақ тілдеріндегі «үш» саны туралы нақты әрі қызықты мағлұматтар берілді.