СПОСОБЫ ВЫРАЖЕНИЯ ЯПОНСКИХ ГЛАГОЛЬНЫХ ВРЕМЕН В АЗЕРБАЙДЖАНСКОМ ЯЗЫКЕ. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Әзірбайжан және жапон тілдері әртүрлі генетикалық топтарға жатады. Автор мақалада жапон тіліндегі етістік шақтарының айтылу тәсілдері туралы баяндайды.