ФОРМИРОВАНИЕ САКРАЛЬНОГО ЗНАЧЕНИЯ ИЕРУСАЛИМА ДЛЯ ТРЕХ МИРОВЫХ РЕЛИГИЙ (Journal of Oriental Studies, 2016)
Иерусалимнің иудаизм, христиан және ислам діндерінде алатын орны ерекше. Бұл шиелеленісті шешу үшін бірқатар шаралар атқарылып жатқанына қарамастан, ондағы діни, сондай-ақ саяси қақтығыстардың саны толассыз.