ВИДЫ РАСКРЫТИЯ КОНЦЕПТА СЛОВА В ПРОЦЕССЕ УСВОЕНИЯ АРАБСКОГО ЯЗЫКА (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақала араб тілін игеру үдерісіндегі сөздер концептілерін анықтау түрлеріне арналған. Автор араб сөздерін тез меңгерудің негізгі әдістерінің бірі – оқу ойындарының, оның ішінде сөзжұмбақтар, жаңылт-паштардың сөз концептілерін айқындаудағы маңыз-дылығын көрсетеді.