ЭНЕРГЕТИЧЕСКИЙ ФАКТОР В РЕГИОНАЛЬНОЙ БЕЗОПАСНОСТИ СТРАН ШОС (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақала Шанхай ынтымақтастық ұйымына мүше мемлекеттердің энергетикалық ауқатын анықтауға және ұйымның энергетикалық сектордағы даму перспекти-васын қарауға арналған. ШЫҰ-ның мемлекеттері басшыларының энергетикалық қауiпсiздiкпен қамта-масыздандыру саласындағы саяси әрекеті, сонымен қатар жаһандану жағдайында ШЫҰ-ның энергетикалық клубын энергетикалық қауiпсiздiкпен қамтамасыз-дандырудың жаңа механизмі ретінде ұсынудың мүмкіндіктері талданған.