ҚЫТАЙ ТІЛІНДЕГІ «了» СУФФИКСІ МЕН МОДАЛЬДІ КӨМЕКШІ СӨЗ «了»-ДІҢ ҚОЛДАНЫЛУ ЕРЕКШЕЛІГІ (Journal of Oriental Studies, 2016)
Берілген мақалада 了 суффиксі мен модальді көмекші сөзі 了-дің қолданылу ерекшеліктері қарастырылды.