КАЗАХИ В СОСТАВЕ РЕСПУБЛИКАНСКОГО КИТАЯ. ПЕРИОД ГУБЕРНАТОРА ШЭН ШИЦАЯ (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада Шыңжаңда тұратын қазақтардың Қытай Республикасы дәуіріндегі, Шың Шысей өлке бастығы (губернаторы) кезеңіндегі тұрмысы қарастырылады.