(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада Тайвань аралының Сунь Ятсенның «үш принципі» негізінде даму жолы және жетістіктері қа- растырылады. Сунь Ятсенның «үш халықтық принци- пін» іске асыру нәтижесінде Тайванның қазіргі кезде әлемдік экономика және сауда орталықтарының біріне айналғандығы баяндалады. Вест ник КазНУ. Серия востоковедения. №4 (57). 2011 21 In this work you can see Sun Yatsen`s three principles of developing and achievements Taiwan. By this work I want to tell you about Taiwan`s economical and trade achievements after using these principles.