(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада жаһандану заманында Қытай экономика- сының даму қарқыны мен үдерісін барған сайын айқын- даушы негізгі сала - инфрақұрылымның, нақты айтқан- да оның басты бағыттарының даму динамикасы қарас- тырылған. In article general dynamics of development of the Chinese infrastructure in the XXI-st century, as moving branch of the national economy defining prospects and parametres of economic growth and the further development of China is analyzed.