(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада әл-Фарабидің «Герменевтика» шығарма- сындағы пайым теориясына қатысты кейбір мәселелер қарастырылады. The article deals with some issues of al-Farabi’s judgment theory basing on his work “Hermeneutics”.