(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Осы көрсетілген мақалада оқытудын дәстүрлі есібінде қаралады, жапон және шетел тілдері негізгі тәсілді болып саналады. Әрбір тәсілдік өзгірістер қаралып айырмашылықтары толық анализден өткезген. One of the basic traditional methods are considered in this article. These methods are used both teachers of Japanese language and other foreign languages. This article also considers and analyses the features and structure of each method.