(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Көрнекті әзірбайжан драматургы Ильяс Эфендиев бай шығармашылық жолын жүріп өтті. Өзінің шығармалары арқылы «Ильяс Эфендиев театрын» қалыптастырды. Бұл мақалада жазушының драматургиясындағы кейіпкер мәселесі туралы айтылады.