(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақала араб тілін игеру үдерісіндегі сөздер концептілерін анықтау түрлеріне арналған. Автор араб сөздерін тез меңгерудің негізгі әдістерінің бірі – оқу ойындарының, оның ішінде сөзжұмбақтар, жаңылтпаштардың сөз концептілерін айқындаудағы маңыздылығын көрсетеді.