ТРАКТАТ АБУ НАСРА АЛЬ-ФАРАБИ «ГЕРМЕНЕВТИКА» И ВОПРОСЫ ТЕОРИИ СУЖДЕНИЯ. - Таджикова, К. Х. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада әл-Фарабидің «Герменевтика» шығарма-сындағы пайым теориясына қатысты кейбір мәселелерқарастырылады.The article deals with some issues of al-Farabi’sjudgment theory basing on his work “Hermeneutics”.