ВОСТОЧНЫЕ МОТИВЫ В ТВОРЧЕСТВЕ АКЫНОВ ЮЖНОГО КАЗАХСТАНА КОНЦА XIX И НАЧАЛА XX ВЕКА - Маханова, Г. Б. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада XIX ғасырдың соңы мен XX ғасырдың басындағы қазақ – шығыс әдебиеттерінің байланыстары, жанрлық және тақырыптық ерекшеліктері зерттелінген.