АБАЙ МЕН ТАГОР ФИЛОСОФИЯСЫНДАҒЫ РУХАНИ-ТАНЫМДЫҚ ОРТАҚ МӘСЕЛЕЛЕР - Кокеева, Д М; Мустафаева, А А (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада Абай мен Тагордың философиялық көзқарастары қарастырылған. Олардың философиялық еңбектерінде негізгі әлеуметтік-философиялық, діни және ағартушылық бағыттар айқындалған. Сондай-ақ, мақалада адам өмірінде негізгі орын алатын іс-әрекеттер мен әлеуметтік құндылықтарға талдау жасалынған.