Қытай және қазақ лингвомәдениетіндегі қасиетті «үш» саны - Досымбекова, Р Ө; Кенжебаева, А А (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада Қытай еліндегі нумерологияның шығу тарихы қысқаша баяндалады. Қазақ және қытай тілдеріндегі «үш» санынан жасалған нумерологиялық фразеологиялық бірліктерге жеке талдау жасалып, аудармасы мен түсіндірмесі қоса берілген. Қытай және қазақ тілдеріндегі «үш» саны туралы нақты әрі қызықты мағлұматтар берілді.