СОВРЕМЕННЫЙ ОБЛИК ИРАНА В КОНТЕКСТЕ ИРАНО-АМЕРИКАНСКИХ ОТНОШЕНИЙ. - Рысбекова, З. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада Иран Ислам Республикасының соңғыотыз жылдан астам уақыт аралығындағы АҚШ-қа қа-тысты саясаты туралы айтылады. Иранның саяси өкіл-дерінің өз заманында белгілі бір саяси бағыт ұстанукөзқарастары белгіленген.This article talks about the foreign policy of IRI towardthe USA in the past 30 years. Points of view of iranianleaders on taking different strategies in their policies werementioned.