ЭКСТРАЛИНГВИСТИЧЕСКИЙ КОМПОНЕНТ ПРИ ФОРМИРОВАНИИ ЛИНГВОКУЛЬТУРОЛОГИЧЕСКОГО ПОЛЯ - Байгунисова, Г. И. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада түрлі жүйедегі тілдердің лингвомәдени ерекшеліктері сипатталады. Тілдік өрістердің қалыптасу ерекшеліктері, олардың құрылымы таным лингвистикасы тұрғысынан қарастырылады.