К ВОПРОСУ О ПРОБЛЕМЕ АРАБСКИХ ТЕРМИНОВ И ТЕРМИНОЛОГИИ. - Мустафаева., А. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада араб терминологиясындаы негізгі проблемалар қарастырылады. Аталмыш мәселелердің ішінде араб мұрасы, терминологиялық ұйымдар мен терминологтардың көп болуы, ара әлемінде Мағриб пен Машрик елдеріне ортақ унификацияның болмауы сияқты аспектілерге ерекше назар аударылады.