ИРАНДАҒЫ ПРЕЗИДЕНТ САЙЛАУЫ ЖӘНЕ ПРЕЗИДЕНТТІҢ ҚҰҚЫҚТАРЫ - Хайдаров, Б. К. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада Иранда президент сайлауының ұйымдастырылуы тәртібі баяндалған. Иранның билік институтының өзіндік ерекшеліктері және Иран президенттінің міндеттері мен құқықтары қарастырылған.