ФОРМИРОВАНИЕ САКРАЛЬНОГО ЗНАЧЕНИЯ ИЕРУСАЛИМА ДЛЯ ТРЕХ МИРОВЫХ РЕЛИГИЙ - Тюлегенов, К. М. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Иерусалимнің иудаизм, христиан және ислам діндерінде алатын орны ерекше. Бұл шиелеленісті шешу үшін бірқатар шаралар атқарылып жатқанына қарамастан, ондағы діни, сондай-ақ саяси қақтығыстардың саны толассыз.