«САРЫ» ТҮСТІҢ ҚАЗАҚ ДҮНИЕТАНЫМЫНДАҒЫ ҰЛТТЫҚ-МӘДЕНИ ТАБИҒАТЫ МЕН ТІЛДІК БЕЙНЕСІ. - Айтқазы, С. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада “сары” түстің қазақ дүниетанымындағысимволдық мәніне тіл және мәдениет тұрғысынанталдау жасалды.This article discusses the symbolic meanings about theyellow color in Khazak culture.