ЛИТЕРАТУРНАЯ СРЕДА ПЕРИОДА ГАРАХАНИДОВ (927-1212) - Панахова, Г. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Әлемдік мәдениеттің қай түрі болмасын өмірге түрлі халықтардың өркениетін өзара байыту арқылы сіңіседі. Мақалада автор Қараханидтер тұсындағы әдеби орта туралы тоқталады