ОСНОВНЫЕ ТРАДИЦИОННЫЕ МЕТОДЫ ПРЕПОДАВАНИЯ ИНОСТРАННЫХ ЯЗЫКОВ НА ПРИМЕРЕ ОБУЧЕНИЯ ЯПОНСКОМУ ЯЗЫКУ. - Фаткулина, О. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Осы көрсетілген мақалада оқытудын дәстүрліесібінде қаралады, жапон және шетел тілдері негізгітәсілді болып саналады. Әрбір тәсілдік өзгірістерқаралып айырмашылықтары толық анализден өткезген.One of the basic traditional methods are considered inthis article. These methods are used both teachers ofJapanese language and other foreign languages. This articlealso considers and analyses the features and structure ofeach method.