ИСЛАМСКИЕ ИДЕИ И МОТИВЫ В УСТНОМ ТВОРЧЕСТВЕ КАЗАХОВ - Алсабеков, М. У. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада қазақ фольклорындағы діни тақырыптағы шығармалардың сюжеттері мен мотивтерінің таралуымен, қазақ ауыз әдебиетіне мұсылманшылық шығармалардың ену тарихы қарастырылған.