СНИЖЕНИЕ ОПАСНОСТИ СТИХИЙНЫХ БЕДСТВИЙ В КИТАЕ: СОЦИАЛЬНО- ЭКОЛОГИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ - Алдабек, Н. А.; Сарсембеков, В. Т. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада Қытайдағы табиғат апаттарының қаупін азайту мәселелері және оның әлеуметтік-экологиялық аспектілері қарастырылған. Халықаралық ұйымдардың табиғи апаттардың зардабына қарсы күрес туралы қабылдаған шарттары және ҚХР-да оны іске асыру шаралары жан-жақты талданады.