АНИМЕ И МАНГА - МЕТОДЫ ИЗУЧЕНИЯ ЯПОНСКОГО ЯЗЫКА - Бахаутдинова, Г. Н. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Берілген мақалада жапон тілін емін-еркін және қы-зықты етіп оқытуға болатын бірнеше әдістеме келтіріл-ген. Манга мен анимэ тіл үйренуде бірден-бір дереккөз-дер болып табылады. Анимэ мен манга арқылы тіл үй-ренушінің өзі жеке оқуына мүмкіндік беретін көптегенәдебиеттер мен сайттар бар.The article reveals several methods of Japanese learningin easy and playing mode Anime and Manga are amazingsource for studying Japanese. There are a lot of web-sitesand literature, which allows people self-study a language.