АБУ БАКР БЕН АС-САРРАДЖ И АБУ НАСР АЛЬ-ФАРАБИ: ЯЗЫК И ЛОГИКА. - Таджикова, К. Х. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада Абу Бакр бен ас-Саррадж бен Абу Насыраль-Фараби шығармашылығындағы тіл мен логиканың,грамматикалық сөйлем мен логикалық пайымдаудыңсоны мен қатар тіл мен логиканың танымдық аппараты-ның байланыс мәселесі қарастырылған.96 ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы. №3(56). 2011The article deals with the problem of language andlogic correlation of grammatical sentence and logicaljudgment as well as language and logic conceptualapparatus in Abu Bakr ben as-Sarrage and Abu Nasr al-Faraby works.