СУЩНОСТЬ ЭКОЛОГИЧЕСКОЙ БЕЗОПАСНОСТИ И ЕЕ ВЛИЯНИЕ НА РАЗВИТИЕ В УСЛОВИЯХ ГЛОБАЛИЗАЦИИ - Мухаметрахимова, А. Т. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада экологиялық қауіпсіздік, оның мәні менжаһандану жағдайындағы мемлекеттің кейінгі дамуынатигізген әсері қарастырылған.This article focuses on the environmental safety of itssubstance and impact on further development of the state ina globalizing world.