ҚАЗАҚ, АҒЫЛШЫН, ҚЫТАЙ ТІЛДЕРІНДЕГІ “ҚОҒАМ” САЛАСЫНА ҚАТЫСТЫ ТҮР-ТҮСТІК ФРАЗЕОЛОГИЗМДЕРДІҢ ТАҚЫРЫПТЫҚ ТОПТАРЫ ЖӘНЕ ОЛАРДЫҢ ЛИНГВОМӘДЕНИ ТАБИҒАТЫ - Айтқазықызы, С. (Journal of Oriental Studies, 2016)
This article is about the comparative analysis of phraseological units of “society” in the Kazak, English and Chinese languages.