ВНЕДРЕНИЕ МАРКЕТИНГОВЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В КНР - Бектурганова, П.; Киреева, Ж. К. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада саяси маркетнигті Қытай Халық Рес-публикасының түрлі деңгейдегі басқару орындарынаенгізу қарастырылған. Шаруашылықтың бұл жүйесініңерекшелігі - Қытай спецификасының ескерілуінде.Қытай саясаты - басқарудың жоспарлық-әкімшілікжүйесінен барынша табыс тауып, оған қоса, нарықтықжүйені де тиімді пайдалану.The article shows political marketing integration on14 ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы. №3(56). 2011different levels of management in China, noting thatmanagement system, first of all, characterized includingChinese specific. Chinese tried maximally turn advantagefrom panning- administration system, at the same timeusing effective market system.