К ВОПРОСУ ОБ АКТУАЛЬНЫХ ПРОБЛЕМАХ ПРЕПОДАВАНИЯ КИТАЙСКОГО ЯЗЫКА - Даулетова, Ф. Н. (Journal of Oriental Studies, 2016)
«Қытай тілін оқытудағы өзекті мәселелер» атты мақалада автор көпшілікті ұстаздық әрі ғалымдық тәжірибесіне сүйеніп қытай тілінің фонетикалық, грамматикалық, жазбалық жүйесімен таныстырады. Мақалада сонымен бірге қытай тілін оқытудағы өзекті мәселелер талқыланып, оларды шешудің нақты жолдары ұсынылған.