КЛАССИФИКАЦИЯ ЗВУКОВ АРАБСКОГО ЯЗЫКА ПО СПОСОБУ ИХ ОБРАЗОВАНИЯ. - Рысакова., Г. А. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Тажуид ілімінің ең манызды бөлімдерінің бірін автор жолпы суреттеп, әр дыбыстың шығу жолын, «әр әріптің махраждары /шығу орнын/ мен сипаттарын, оның классификациясын» көрсетеді.