«САРЫ» ТҮСТІҢ ҚАЗАҚ ДҮНИЕТАНЫМЫНДАҒЫ ҰЛТТЫҚ-МӘДЕНИ ТАБИҒАТЫ МЕН ТІЛДІК БЕЙНЕСІ. - Айтқазы, С. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада “сары” түстің қазақ дүниетанымындағы символдық мәніне тіл және мәдениет тұрғысынан талдау жасалды. This article discusses the symbolic meanings about the yellow color in Khazak culture.