«КНИГА БУКВ» АЛЬ-ФАРАБИ И ПРОБЛЕМА АНТИЧНОЙ МЕТАФИЗИКИ. - Таджикова, К. Х. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада Әбу Насыр Әл-Фарабидің «Әріптер кітабында» қатал сыналған антика дәуірінің кейбір философтарының болмыс пен таным мәселеріне қатысты оның қөзқарастары қарастырылған. The article deals with views of some antique philosophers on problem of existence and its knowledge subjected to critical analysis by Abu Nasr al-Farabi in his work «The book of letters».