ОСОБЕННОСТИ МАРОККАНСКОЙ ЛИТЕРАТУРЫ НОВЕЙШЕГО ВРЕМЕНИ И МЕСТО ХАННАСЫ БАННУНЫ В НЕЙ (РАССКАЗ «ВРЕМЕННОЕ ОДИНОЧЕСТВО») - Сатыбалдина, Д. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақала қазіргі Марокко әдебиетіне тән ерекшеліктер мен сол әдебиеттің атақты әйел-жазушысы Ханнаса Баннунаның шығармашылығына арналған. Мақалада жазушының белгілі әңгімелері және оның шығармаларында қарастырылатын тақырыптар, сұрақтар мен проблемалар туралы айтылған. Ханнаса Баннуна шығырмаларының негізіне өзінің жеке тәжірибесін қоя отырып 60-70-ші жылдардағы жастарды толғандырған мәселелерді бейнелеген.