СПИСКИ «ТАЗКИРА-ЙИ БУГРА-ХАН» - Молотова, Э. М. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақала “Taзкира-йи Буғра-хан” атты тарихи шығарманың нұсқаларын кодикологиялық зерттеу мәселесіне арналған. Абу Рейхан әл-Бируни атындағы Шығыстану Институтының қолжазбалар қорында сақталған Ташкент нұсқалары да кодикологиялық зерттелген.