АССОЦИАТИВНЫЕ ОСОБЕННОСТИ КОНЦЕПТА «ВЕЖЛИВОСТЬ» В СОЗНАНИИ КАЗАХОВ И ЯПОНЦЕВ (результаты анкетирования). - Рыспекова, Н. С. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада әл-Фараби атындағы университеті, Васеда және Цукуба университеттерінің студенттерінің арасында «сыпайлық» концептісінің ассоциациялық ерекшеліктерін анықтау мақсатымен өткізілген сауалдаманың нәтижелері көрсетілген. This article presents the results of questionnaires to identify the associative features of the “politeness” concept on example of kazakh-speaking students of Kazakh National University named after al-Farabi and japanese students of Waseda University and Tsukuba University.