АРФ – РЕГИОНАЛЬНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ПО МЕРАМ ДОВЕРИЯ И БЕЗОПАСНОСТИ В АТР: ИСТОРИЯ И ИНСТИТУЦИОНАЛЬНАЯ ОСНОВА - Ауган, М. А. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада ААФ-ның тарихы, құрамы және қызмет етуінің құқықтық негізі қарастырылған. Автор басты назарын ұйымның мәртебесі мен қызметін аңықтайтын құжаттарға аударған.