ИНДИРА И СОНЯ ГАНДИ: ДИНАСТИЯ ПРОДОЛЖАЕТСЯ. - Искакова, З. Е. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада - қазіргі кездегі Үндістан тарихындағы Индира және Сони Гандидің рөлі «Неру-Ганди» саяси әулеттің өкілдері ретінде сипатталады.