ЧУСОК И СОЛЛАЛЬ - ОСНОВНЫЕ НАРОДНЫЕ ПРАЗДНИКИ КОРЕИ КАК ПРЕДПОСЫЛКИ МАССОВОЙ КУЛЬТУРЫ. - Алимбаева, Ж. Н. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Оңтүстiк корея халық мерекелерi - чусок пен соллаль дәстүрлi мерекелердің әйгілері. Олар үлкен мәлiмдiлiктермен пайдаланады және жанұяның ішінде өткізіледi. Мерекелер дәл осылай елдiң жаппай мәдениетiнiң популяризациясындағы ең маңызды рөлдерiн ойнайды. The Public holidays of South Korea - chusok and sollal are the most popular traditional holidays. They use big popularity and celebrate in family circle. In the same way, the holidays play the important role in popularity of the mass culture of the country.