ЭКОНОМИЧЕСКИЕ И ПОЛИТИЧЕСКИЕ ПОСЛЕДСТВИЯ КРИЗИСА 1997-1998 ГГ. ДЛЯ СТРАН ВОСТОЧНОЙ АЗИИ - Ауган, М. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада 1997-1998 жж. Шығыс Азия елдеріндегі қаржы-экономикалық дағдарыстың себептері мен ерекшіліктері қарастырылған. Автор басты назарын аймақтағы дағдарыстың саяси және геосаяси салдарына аударған.