АРАБСКИЕ ГЛАГОЛЬНЫЕ НАКЛОНЕНИЯ И СПОСОБЫ ИХ ПЕРЕВОДА НА РУССКИЙ ЯЗЫК - Жолдасова, Э. М. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада араб тіліндегі етістік райының орыс тіліне аударылу жолдары қарастырылады.