ЖАПОНИЯ ЖӘНЕ ҚЫТАЙДЫҢ ОРТАЛЫҚ АЗИЯДАҒЫ ЭКОНОМИКАЛЫҚ МҮДДЕЛЕРІ - Ашинова, Ж. Е. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада Жапония мен Қытай Халық Республи- касының жалпы Орталық Азиядағы және Қазақ- стандағы ұстанып отырған саясаттары олардың эко- номикалық мүдделері тұрғысынан қарастырылады. Сонымен қатар аталған екі мемлекеттің Қазақстандағы саясатының басты бағыттары айқындалып, оған салыстырмалы талдау жасалынады. In given clause the policy of Japan and the Peoples Republic of China holded in Central Asia and Kazakhstan is considered from position of their economic inquiries. Also mainstreams of policy of this two countries in Kazakhstan have been revealed and the comparative analysis has been lead.