АНИМЕ И МАНГА - МЕТОДЫ ИЗУЧЕНИЯ ЯПОНСКОГО ЯЗЫКА - Бахаутдинова, Г. Н. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Берілген мақалада жапон тілін емін-еркін және қы- зықты етіп оқытуға болатын бірнеше әдістеме келтіріл- ген. Манга мен анимэ тіл үйренуде бірден-бір дереккөз- дер болып табылады. Анимэ мен манга арқылы тіл үй- ренушінің өзі жеке оқуына мүмкіндік беретін көптеген әдебиеттер мен сайттар бар. The article reveals several methods of Japanese learning in easy and playing mode Anime and Manga are amazing source for studying Japanese. There are a lot of web-sites and literature, which allows people self-study a language.