ВНЕДРЕНИЕ МАРКЕТИНГОВЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В КНР - Бектурганова, П.; Киреева, Ж. К. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада саяси маркетнигті Қытай Халық Рес- публикасының түрлі деңгейдегі басқару орындарына енгізу қарастырылған. Шаруашылықтың бұл жүйесінің ерекшелігі - Қытай спецификасының ескерілуінде. Қытай саясаты - басқарудың жоспарлық-әкімшілік жүйесінен барынша табыс тауып, оған қоса, нарықтық жүйені де тиімді пайдалану. The article shows political marketing integration on 14 ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы. №3(56). 2011 different levels of management in China, noting that management system, first of all, characterized including Chinese specific. Chinese tried maximally turn advantage from panning- administration system, at the same time using effective market system.